Ennakoivan ajon tapahtumia

YCCF:llä on ennakoivan ajon kouluttajia,jotka järjestävät ajokoulutusta kerholaisille muiden tapahtumien yhteydessä pidettävistä parin tunnin tietoiskuista aina useampi päiväisiin ajokursseihin.

Tällä sivulla on nähtävillä kerhon järjestämät kaikki ennakoivan ajon kurssit.Tietoja täydennetään sitä mukaa, kun uutta tietoa ilmenee.

EAK-kurssille kannattaa ottaa mukaan normaali kelin mukaiset ajovarusteet ja juomapullo,sillä käytännön harjoituksissa voi jano yllättää. Kurssi jakaantuu kahteen osaan. Teoriaosuus ja paljon käytännön harjoituksia.Harjoituksia ei ole syytä jännittää tai pelätä.Niissä harjoitellaan normaalin turvallisen ajamisen vaatimia taitoja.Pyörän hallinta hitaassa nopeudessa ( kaupunkiajo jonossa,parkkipaikat,laivalle ajo jne) Pyörän tehokas jarruttaminen.Väistö. Kaarreajo (ajolinjat sekä vasta-tai työntöohjauksen oppiminen) Harjoiteltavat perustaidot yhdistettyinä oikeaan liikenneasenteeseen tekevät moottoripyöräharrastuksesta turvallisemman ja nautittavamman niin itselle kuin muillekin tiellä liikkujille.Kurssi vedetään käyttäen Liikenneturvan valmistamaa materiaalia ja ohjeistusta. EAK-kurssi on motoristihenkinen rento tapahtuma vakavan teeman ympärillä.

Voit ilmoittautua kursseille ilmoittautumislomakkeella.

Tietokannan avaaminen ei onnistunut.