Keskustelupalstan käyttö

Keskustelupalsta, foorumi

Yamaha Custom Club Finland tarjoaa sivuillaan keskustelupalstan kaikille internetin käyttäjille. Keskustelupalstasta käytetään myös nimiä "foorumi" tai "keskustelufoorumi".

Keskustelupalstan sisällä on kerhoon kuuluville oma osionsa, johon on pääsy vain jäsenmaksunsa maksaneilla henkilöillä.

Viestien luku keskustelupalstalla

Jos haluat vain lukea muiden kirjoittamia yleisiä viestejä, niin sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin siirtyä keskustelupalstalle ja klikkailla valitsemiasi aiheita.

Viestien kirjoitus keskustelupalstalle

Jos haluat itse kirjoittaa, on sinun rekisteröidyttävä keskustelupalstan käyttäjäksi. Tämä tapahtuu klikkaamalla keskustelupalstan oikeassa yläreunassa olevaa "Rekisteröidy"-linkkiä, ja jatkamalla siitä avautuvien näyttöjen ohjeiden mukaan. Kun olet kerran rekisteröitynyt, on sinun kirjauduttava sisään "Rekisteröidy"-linkin vieressä olevalla "Kirjaudu sisään"-linkillä, jotta voit itse kirjoittaa viestejä. Tietokoneen asetuksista riippuen sisäänkirjautuminen on tehtävä keskustelupalstalle saapuessasi joka kerta erikseen, tai harvemmin.

Luku/kirjoitus kerholaisten osiossa

Jos haluat lukea rajoitettua, vain kerholaisille tarkoitettua osiota (tai kirjoittaa sinne), on sinun ensin tunnistauduttava kerholaiseksi. Kerholaisten osiota ei näy keskustelupalstalla ollenkaan, ellei henkilö ole kirjautunut sisään, eikä hänellä ole kerholaisen oikeuksia. YCCF:n kotisivulla olevassa Keskustelupalstalla-luettelossa näkyy myös näiden "salaisten" viestien otsikot, mutta niitä ei saa avattua ennenkuin on tunnistautunut kerholaiseksi.

Tunnistautuminen kerholaiseksi

Toimi seuraavalla tavalla tunnistautuaksesi kerholaiseksi, ja täten päästäksesi käyttämään keskustelupalstan kerholaisten osiota:

Kerholaisten moottoripyörät

Kerholaisten mopot -sivulla on tilastoja kerholaisten moottoripyöristä. Vain keskustelupalstalla kerholaiseksi tunnistautuneiden käyttäjien moottoripyörät näkyvät tilastoissa, joten sinun on toimittava tämän sivun ohjeiden mukaan, ennen kuin saat moottoripyöräsi mukaan tilastoon.


Sivua on viimeksi muutettu 22.8.2018