Puheenjohtajan palsta

Länsivenäjä hiljentyy Joulun viettoon.

23.12.2007

Toivotan kaikille kerholaisille Rauhallista Joulua ja Elämänmakuista Uutta Vuotta !!

Elämä on lahja

aika kuluu käärepaperia avatessa - ( Marita Engberg )

terveisin

Veepee
Taas on kiitosten aika

23.8.2007

Taas yksi toimintakausi on takana. Viime vuonna tässä vaiheessa syksyä tuntui, että mitenköhän tulevista hässäköistä kunnialla selvitään. No kun ei jääty sitä miettimään, niin saatiin asioita myös tehtyä. Hoidettiin homma komiasti kotiin!

Tässä vaiheessa on jo uudet kujeet paperilla ja jos vuosikokous niin päättää, niiden toteutus käynnistyy välittömästi. Seuraaviin koitoksiin on niin vähän aikaa, että silmille ne tulevat, jos jäädään menneistä nautiskelemaan. Mutta nautiskellaan nyt silti Joutsassa ihan reilusti, ollaan me sen verran ansaittu!

Kiitän kaikkia kerhon jäseniä aktiivisuudesta, osallistumisesta ja mielipiteistänne. Erityiskiitokset kaikille niille tekijöille ja toimijoille, jotka puskitte kovalla asenteella hommia koko kauden, itseänne ja aikaanne säästämättä. Ilman teitä asiat olisivat jääneet harakan varpaiksi paperille. Henkilökohtaiset kiitokseni niille, jotka saivat minut käännettyä uusille laduille, kun keväthangilla sukset lipsui, muttei luistaneet. No, se lienee perkele sukuvika =) Ei mopolla mahottomia! kuva

Joutsassa nähdään läjäpäin!

VeePee

PS: Lopuksi paljastan sen salaisen reseptin, jota noudattaen kerhostamme on kasvanut sellainen kuin se tänä päivänä on. Pyöritään rajua vauhtia tuossa keskiympyrässä. Muu on vielä halivilivou! Miten lie vuosikokouksen jälkeen?
Hyvää Joulua YCCF!

kuva

21.12.2006

Hyvää Joulua YCCF!

VeePee ja Lollo
Tervehdys!

19.4.2006

Laitanpa muutaman rivin tällekin palstalle pitkästä aikaa. Itseasiassa, tarkoitus on muistuttaa muutamasta tärkeästä asiasta.

Ensiksikin, tämän kevään/ kesän aikana kerholaisille tullaan järjestämään ennakoivan ajon koulutuksia aiempaa runsaammin. Ajatuksena on ollut, että ea-kurssi olisi tarjolla joka kuvermentissa. Se tavoiteltava ajatus, että kauden voisi aloittaa kurssilla, ei toteudu tänäkään vuonna vaikka pari uutta (Alpo ja Max) kouluttajaa saammekin. Lisäys kuitenkin mahdollistaa joustavammin sopimaan kurssiajankohdista yhdessä kuvernöörien kanssa. Puheissa on väläytelty kurssin järjestämistä, ainakin joiltakin osin esim. kuvernöörikierroksen ja vuosikokouksen yhteyteen. Odotellaan millaiseksi kesän kurssitarjonta muodostuu.

Ensi viikonlopun (21-23/4) suunnittelutalkoissa porukalla kuoritetaan lähtövalmiiksi seuraava jäsenkirje, mukana Sissybar Nro 2. Kuoret kuitenkin jäävät noin viikoksi odottamaan sisuksiinsa Kekun Rallikalenteria, joka valmistuu painosta vasta 29/4. Joten vapun jälkeen pitäisi postiluukkujen kolahteleman!

Biker Weekend valmistuu aikataulussa, peruspalikat ovat kasassa ja ensi viikonloppuna sorvaamme paketit kasaan talkooryhmien osalta. Muistutan vielä ennakkoilmoittautumisen tärkeydestä, helpottaa näet monen asian ennakkovalmistelua ja rahoittamista…

Pieksämäellä ollaan iloisia siitä, että tällainen tapahtuma järjestetään. Kaupunki tukee tapahtumaamme ja alueen yritykset ja liikkeet ovat mukana omalla panoksellaan. Portilla jaettavasta nelivärisestä käsiohjelmasta tulet saamaan infoa mitä mistäkin löytyy….ja bikerystävällisin hinnoin. Ja kaikkihan on ihan vieressä!

Kaikkea ei tarvitse siis talkoilla punnertaa, riittää jos jaksaa kävellä muutaman sata metriä nauttiakseen ammattilaisten palveluista. Jos ei jaksa, voi tilata taksin!

Kuukauden päästä näemme kerhon historian ensimmäisessä ison mittakaavan tapahtumassa. Se tarkoittaa sitä, että Sinä olet siellä mukana.

Moroisin

VeePeeTervakset LänsiVenäjältä!

Kuvernoorinkuvia

21.12.2005

Kohta on se aika vuodesta, kun enemmän tai vähemmän kiltit motoristisedät saavat yliannoksen villasukista ja ” Harald Hirmuinen ”- alushousuista. Sehän tarkoittaa sitä, että totit tulevat tiukkenemaan vuoden vaihdetta lähestyttäessä. Olo on harras ja jo tapaninpäivänä nenä alkaa muistuttamaan joulukuusessa roikkuvaa punaista palloa. Siksi kannankin huolta teistä kaikista iloisista motoristiveikoista… pitäkää pallot poissa kuusesta tänä jouluna!

Ihanista naisistamme en kanna huolta, koska heidät saadaan huoltoon heti pyhien jälkeen Asikkalassa, mutta äijät saattavat pahimmillaan painaa kaasarin kalvot lepattaen jopa messuille asti, ilman, että kukaan huomaa!

Siksipä toivonkin Rakkaat Veljet Ja Siskot:

HUOLEHTIKAA TOISISTANNE KUTEN PYÖRISTÄNNE!

Tai Oxfordin murteella:

DONT RIDE FASTER THAN YOUR ANGEL CAN FLY!

Ennen vuodenvaihdetta laitan sivuille infopaketin kevään rallista. Samalla alkaa talkooväen pestaaminen. Olehan valmiina!

Kerholehti valmistuu näinä päivinä ja on menossa painoon vielä tämän vuoden puolella. Mutta hiljennytäänhän viettämään tovi Joulua!

VeePeeTervehdys Kerholaiset!

Kuvernoorinkuvia

21.9.2005

Ensi sanoikseni, kiitos YCCF luottamuksesta, jota osoititte minua kohtaan Revontulen vuosikokouksessa. Tulen tekemään kaikkeni, jotta olisin luottamuksenne arvoinen. Toiseksi, kerhon toiminnasta jäi sivummalle kaksi timanttia, joiden panos kerhon nostamisessa yhdeksi Suomen Suurimmista Merkkikerhoista, on ollut aivan ratkaisevaa…eli edeltäjäni Hessu Rantama ja taloudenhoitajavirtuoosi Raija Lehto: KIITOS kaikkien kerholaisten puolesta tekemästänne pyyteettömästä työstä!! Kiitos myös edellisien toimintakausien toimihenkilöille, mahtavaa porukkaa!

Eletty kesä oli hieno ajokelien suhteen ja kerhon tapahtumiin osallistuneita jäseniä taas edellisvuosia enemmän. Oli ilo tutustua uusiin, innokkaisiin kerholaisiin, joilta ei ideoita kerhon kehittämisen suhteen puuttunut. Uusia tekijöitä ideoineen tarvitaankin, sillä tulevan kauden toimintasuunnitelma sisältää vanhojen kuvioiden lisäksi myös paljon uutta ja haasteellista toimintaa, joiden onnistuminen vaatii kerholaisilta ns. isoa sydäntä ja reilua talkoohenkeä. Enkä epäile sitä löytyvän!

Mielestäni YCCF:n on aika ottaa askel avoimempaan suuntaan, liittyä yhdeksi niistä monista kerhoista, joiden osaamisesta pääsevät nauttimaan kaikki motoristiystävämme. Ensi kesän oman rallin suunnittelu on aloitettu, parhaillaan väännetään neuvotteluja pitopaikan suhteen, lupaan pitää teidät ajan tasalla , siitä missä mennään. Ja kun huudan apua, oletan sitä myös löytäväni…näin hommat etenee!!

Vaikka toiminnan luonne tulee hieman muuttumaan, korostan sitä, että kerhon perusidea on liki pyhä. Niin hieno, että se viitoittaa kaikkea toimintaamme myös tästä eteenpäin. Ystävyys ja yhteenkuuluvuus ovat asioita, joita olen tässä kerhossa aina arvostanut, toivon että yhteiset haasteet tulevat lisäämään niitä entisestään.

Edelliseen viitaten, tapahtumien taloudelliset puitteet tulevat rakentumaan sponsoripohjalta, ts. ne pyrkivät maksamaan itse itsensä. Jäsentulot ohjautuvat edelleenkin kerhon tukipilareiden kunnossapitoon. Sponsoreiden etsintä tulee olemaan iso haaste, niin iso, että Sinä , joka arvelet voivasi asiaan vaikuttaa…tee se nyt!!

Nyt syksyn pimeän puskiessa päälle voisi jokainen pysähtyä miettimään, millaisella panoksella voisi kerhon toimintaan osallistua. Mikäli aikaa muilta kiireiltä vaikuttaisi jäävän, toivoisin, että tukisit aluksi vaikka oman kuvermenttisi toimintaa, ottaisit yhteyttä omaan kuvernööriisi ja kysyisit miten voisit olla avuksi. Kokemuksesta tiedän, että kaikkialla apua tarvittaisiin, kuvernöörin työ on valitettavasti ollut aika yksinäistä puurtamista, hatunnosto heille!! Lähipäivinä ilmestyy sivuillemme ilmoitus, jossa haetaan MP 2006 –näyttelyyn talkootyöntekijöitä, siinä voisi olla hyvä paikka aloittaa!!

Viime sunnuntaina, pohjoisen pystiksestä kotia kohti ajellessani muistui mieleeni eräs tapahtuma vuosikymmenten takaa: Elettiin 70-luvun alkua…pikkupoika istui koulun penkillä ja opettaja antoi tehtäväksi kirjoittaa loppusoinnullinen runo, aiheesta ”Maantie”. Tämmöinen siitä tuli!

Maantie on pitkä
niin pitkä kuin se onkin…

Siihen se hyytyi silloin, mutta eipä poika arvannut, miten helvetin oikeassa tulisi joskus olemaan, joten…..

samalla tiellä ilman riimejä edelleen…

Hyvää Syksyä
VeePee

Hessun puheet
Sivua on viimeksi muutettu 23.12.2007.