Virago 250 sammui, ei käynnisty

Käynnistys, bensansyöttö, vilkut, valot, akku...
Täältä löytyy apua, jos mp on ihan pimee tai hyytyy kesken ajon.
Sari L
Viestit: 1
Liittynyt: 18 Kesä 2019 09:45
Oikea nimi: Sari Liimatainen

Virago 250 sammui, ei käynnisty

Viesti Kirjoittaja Sari L » 22 Kesä 2019 08:59

Virreni teki tempun kotoa lähdin ajelee ja sammui siitä 2km päähän risteykseen eikä käynnistynyt. Työntelin tuskaisena kotiin. Yritin vielä kotiphassa käynnistää starttaa kyllä mutta ei lähde pörräämään ei yritäkkää.
Kävin korjausliikkeessä kysymässä ottaisivatko hoitoon, heillä ei ollut resursseja hakea työtilaukset muutenkin tapissa.
Matkaa sinne 20km. Yritin kysellä ihmisiltä apuja, kaikenlaista ohjetta sain. Avasin penkin ja liikuttelin johtoja yksi rasia oli sulanut mihin tulee 3 johtoa(ollut jo pidemmän aikaa) ,Kokeilin käynnistää, sitten lähti vaivalloisesti lähti kumminkin, mutta myös olin väännelyt bensahanaa varatankin ja normi käytön puolella. Liikkeessä arvelivat bensansaantiongelmaa työkaverit kipinän häviämistä. Naapuri vaihtoi tuon palaneen johtohässäkän varulta. Kokeili ja sanoi että kävi ihan hyvin.
No nyt en uskalla ajaa koska jos sammuu uudelleen ja joudun työntämään lie mistä.Koskaan ennen ei ole tehnyt tuota
pyörä ei sitä ennen ees varottanut tuosta ei nykinyt tai muuta. Jätti vaan tien päälle kerrasta.
Kun tietäs ees hajua mitä näissä vois olla vikana, että tekee ton. Niin osais edes tilata jonkun osan siihen. Kun en saa sitä korjaamolle ajettua. Lähti silloin ihan hyvin käyntiinkin, akku on uus ja öljyt vaihdettu tankki oli lähes täysi.Vaihdoin tulpatkin tuon jälkeen, enkä silti saanut käyntiin.
Mutta jos tekee ton nin onko jotain vinkkiä jolla saisin mahdollisesti liikkeelle jos tekee ton taas? Ajattelin, että täällä olis
ihmisiä joilla tietoa kyseisen pyörän toiminnasta. Siis Virago xv 250 cc 1998. Kiitos neuvoista jos, vielä tänä kesänä pääsen käymään mopolla jäätelöllä :D

Avatar
stigupk
Viestit: 978
Liittynyt: 08 Loka 2008 17:47
Yccf:n luottamustoimet: Sihteeri, jäsenasioidenhoitaja
Moottoripyörä: Yamaha XVZ 13 TF

Re: Virago 250 sammui, ei käynnisty

Viesti Kirjoittaja stigupk » 22 Kesä 2019 22:37

Tietäjät näköjään juhannuksen vietossa.
Ihan mutu-tuntumalla vika olisi ollut juuri siinä johtohässäkässä, tai roskia kaasarissa.
Jos nyt siis lähtee käyntiin, niin ajele pikku lenkkejä kotisi lähistöllä. Näet toimiiko ja mahdollisesti luotto palaa taas mopoon ;)
-independent-

Sihteeri
Jäsenasioidenhoitaja

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sähkölaitteet, sytytysjärjestelmä ja bensansyöttö”