Sivu 1/1

Kevät ja kerhotapahtumat tulevat!

Lähetetty: 24 Helmi 2016 19:07
Kirjoittaja Zer0 the Her0
Talven keskellä on kiva katsella YCCF-kuvia vuosien varrelta ja samalla palauttaa mieleen, miksi tämän aktiivisen kerhon toimintaan on kannattanut osallistua ja miksi siihen Sinunkin kannattaa osallistua. Eli te konkarijäsenet ja erityisesti juuri Sinä, joka olet juuri tutustunut/liittynyt YCCF:iin, osallistukaa aktiivisesti sen järjestämään monipuoliseen toimintaan!

Joillekin mp-kerhoon kuulumisen olennaisin osa saattaa olla joku kangasmerkki selässä, mutta omia tarpeitani se ei täytä alkuunkaan. Ajelut, tapaamiset samanhenkisten immeisten kanssa ja erityisesti SE tärkein, kerhon järjestämä ennakoivan ajon koulutus ovat niitä syitä, miksi tähänkin kerhoon on mukava kuulua. Osallistumalla hyödyt ja samalla annat eniten koko kerhon toiminnalle!

Re: Kevät ja kerhotapahtumat tulevat!

Lähetetty: 27 Helmi 2016 16:57
Kirjoittaja 909
No kaikilla meillä on omat perheemme.Isovanhemmat, vanhemmat,lapset, lapsenlapset, työmme,muut harrasteet,ym ym.Onneksi me olemme kaikki erilaisia persoonia,ja se on rikkaus .Jos kaikki olisivat samanlaisia kuin minä Jones,niin kyllä olis tämä maailma tylsä paikka olla ja elää.
Kunnioitan teitä aktiiveja,jotka jaksatte järjestää,osallistua ja pyörittää tätä palettia.

-Jones-

Re: Kevät ja kerhotapahtumat tulevat!

Lähetetty: 28 Helmi 2016 10:12
Kirjoittaja HirviMikko
Jones, lähdetkö Ruotsiin :-)
Ja pakettiteippiä runsaasti etulokariin ;-)