Sivu 1/1

KV RALLIa koskeva TÄRKEÄ TIEDOTE !

Lähetetty: 17 Maalis 2020 18:37
Kirjoittaja -piude-
Muiden maiden presidenttien kanssa käymien keskustelujen pohjalta ja Yccf:n hallituksen päätöksellä, olemme päättäneet siirtää kansainvälisen rallimme vuoteen 2021 koronapandemian vuoksi.
Emme halua riskeerata jäsenistöjemme terveyttä ja siksi päädyimme tähän ratkaisuun.
Toivomme, ettei tästä päätöksestä koidu ylitsepääsemätöntä harmia kenellekkään!

Puheenjohtaja
Piia "Piude" Mäkelä

Re: KV RALLIa koskeva TÄRKEÄ TIEDOTE !

Lähetetty: 03 Huhti 2020 01:20
Kirjoittaja MAsi
No joo, periaattisista syiden tähden oisin, todennäköisesti jättänyt rallin väliin muutenkin. Syynä olisi ollut, tapahtuman prosentuaalinen osallistumismaksu, liittyen viiden euron +telttamaksun lisäykseen. Itsellä on on snadi teltta, jonka pystyttäminen maksaisi kakskymppiä ja tarjonnan viiden euron lisä edellisiin tapaamisin. Hintahan ei ole iso, mutta prosentuaalisesti jo aikamoinen, onko tapahtuma 25% niin paljon parempi?
Niinkun mainitsin, edelliset rallyt on myöskin olleet leirintäalueella ja telttamaksu sisältynyt rallyyn.
Onhan noita hotellimaksuja, edellisten rallyjen reittien varrella maksettu, jopa yli sata euroa muutamasta yön tunneista mutta ne on ollut pakkorakoja ja OK, ei niin pakkoraossa pystytän teltan, jonnekkin pellolle tms.
Vaikka Uusimaa on suljettu, niin yksinajelua ei ole kielletty ja kilometrejä riittää, joistain kaupoista saa take away kahvia+pullan. Kaikesta huolimatta hyvää päristelykevättä ja turvallisia mutkia. :) ;)