Yleinen

Uudet nettisivut

By 1.2.201429 huhtikuun, 2020No Comments

Ihan varmasti vielä viilataan, mutta jostainhan sitä on aloitettava. Uudet sivut on siis MP2014-messujen kunniaksi avattu.

Myös Kuvernörikierroksesta on laitettu näkösälle alustava suunnitelma. Huomatkaa, että vielä tässä vaiheessa ohjelmaan voi tulla joitain muutoksia. Se ei liene kuitenkaan kenellekään yllätys, että Lapissa kierrellään.

Ja edelleen jäsenkuntaa uhkaillaan: antaa tulla niitä toiveita ja kehitysehdotuksia nettisivujen suhteen. Muuten ei hyvä heilu. Mitä siis haluatte sivuilta löytää? Ylläpitäjän seuraava suuri haaste on opettaa Kuvernöörikin päivittämään sivuja. Uuden sivupohjan myötä päivittämisen pitäisi kuitenkin olla helpompaa, joten toivon mukaan sivut muuttuvat aikaisempaa eloisammiksi.

Leave a Reply